Naziv: KOOP TRGOVINA TRGOVINA IN POSREDNIŠTVO D.O.O.
Naslov: CESTA BRATOV CERJAKOV 43, 8250 BREŽICE
DDV ID: SI76767787
Matična številka: 5812089000

Tel.: 07 477 88 20
Fax: 07 477 88 21

O podjetju

Podjetje KOOP TRGOVINA d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij, ki nudijo široko ponudbo tehnično in tehnološko dovršenih proizvodov po konkurenčnih cenah. Na tržišču smo prisotni že od leta 1990 in s trdim delom smo se prebili v sam vrh zastopnikov prestižnih in kakovostnih znamk s področja električnega ogrevanja, lepil in lepilnih trakov ter orodij in ostale opreme. Našim kupcem smo torej na vseh področjih ponudili in zagotovili tehnično dovršene rešitve, visoko kvaliteto in cenovno konkurenčnost.

Pri izbiri prodajnega programa smo vedno pozorni tudi na ekološki vidik in se odločamo za proizvajalce, ki izbirajo ekološko primerne materiale, saj tako našim kupcem zagotavljamo zdravje in dobro počutje.

Zavedamo se, da je uspešna prihodnost podjetja odvisna tudi od izpopolnjevanja kadrov ter sledenja trendom, najsodobnejšim rešitvam in splošnemu napredku, zato zaposlene kontinuirano izobražujemo in na podlagi novo pridobljenih znanj osvežujemo in dopolnjujemo tudi naš prodajni program.

Vizija

Naša vizija je biti podjetje, ki strankam na vseh področjih zagotavlja najsodobnejše ter okolju in človeku prijazne rešitve. Želimo ostati podjetje, ki mu stranke po vsej Sloveniji zaupajo zaradi kvalitete, tehnološke dovršenosti izdelkov in široke ponudbe inovativnih ter renomiranih izdelkov svetovno znanih proizvajalcev.